temetkezés

Kedves Gyászoló Gyülekezet!

2024. április 03. 13:37 - N.Ferenc

Kedves Gyászoló Gyülekezet!

 

Ma összegyűltünk, hogy búcsút vegyünk szeretett édesanyánktól. Nehéz szavakba önteni azt a fájdalmat és veszteséget, amit érzünk. Egy szeretett személy elvesztése mindig mély sebeket hagy maga után, ám édesanyánk távozása különösen hatalmas űrt hagyott bennünk. Ő egy csodálatos asszony volt, egész életét a családjának szentelte. Szerető feleség, gondoskodó édesanya és nagymama volt. Mindig ott volt nekünk, segített, tanácsokkal látott el, és feltétel nélkül szeretett minket.

Emlékezünk kedvességére, mosolyára és humorára. Az általa készített finom ételekre, amelyekkel mindig szeretettel kényeztetett bennünket. Emlékezünk a közös kirándulásokra, családi ünnepekre és meghitt beszélgetésekre. Hitét vallotta, amely erőt adott neki a nehéz időkben is. Biztosak vagyunk benne, hogy most már békében van a Jóisten társaságában.

Hiányozni fogsz nekünk, édesanyánk. De soha nem feledünk el. Emléked örökké él a szívünkben.

Isten nyugosztaljon!

37844.jpg

halotti beszéd

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://temetkezesivallalkozas.blog.hu/api/trackback/id/tr9818369943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása