temetkezés

"Szeretlek, Anya!" - Utolsó szavak a mennyei útra

2024. április 09. 11:26 - N.Ferenc

"Szeretlek, Anya!" - Utolsó szavak a mennyei útra

 

Kedves Gyászoló Család, Kedves Barátok és Jelenlévők!

Ma azért gyűltünk össze itt az Óbudai temetőben, hogy búcsút vegyünk egy elhunyt kisgyermektől, Marcsikától. Mély megrendüléssel és szomorúsággal tölt el bennünket a korai távozása. Marika rövidke élete tele volt szeretettel, játékkal és örömmel. Ragyogó mosolya és vidám természete beragyogta a környezetét. Szerette a családi kirándulásokat, a közös játékokat, és boldogan töltötte az időt a testvéreivel és a kis barátaival. Sajnos a sors kegyetlen volt vele. Egy alattomos kór megtámadta a szervezetét, és hiába a bátor küzdelem, hiába a család és a szerettek szeretete, a teste feladta a harcot. Nehéz szavakkal leírni a veszteség mértékét. Egy kisgyermek halála mindig tragédia, és mély űrt hagy maga után. De a gyászunkban sem feledkezhetünk meg Marika életöröméről és a szeretetről, amit ránk hagyott. Emlékezzünk rá a és vidám kacajára, amivel beragyogta a napjainkat. Őrizzük a szívünkben a közösen töltött boldog pillanatokat, és vigasztalódjunk abból, hogy bár nem lehet velünk, a szeretete örökké velünk marad.
Marika, most már békében pihenhetsz. A fájdalom elmúlt, és a te lelked szabadon szárnyalhat. Emléked örökké élni fog a szívünkben.

26677.jpg

Nyugodj békében!

Imádság:

Mennyei Atyánk, kérünk, vigasztald a gyászoló családot és adj nekik erőt a tovább lépéshez. Segíts nekünk, hogy ne felejtsük el Marika vidám mosolyát és a szeretetét, amit ránk hagyott. Őrizzük a szívünkben a vele töltött boldog pillanatokat, és adj nekünk erőt, hogy emlékezzünk rá szeretettel.

Ámen

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://temetkezesivallalkozas.blog.hu/api/trackback/id/tr3718375779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása